Een familienaam als skimerk: Stockli

Stockli Ski, passie voor skibouw

De passie voor skibouw en het streven naar perfectie inspireren Stockli Skies al meer dan 80 jaar en helpen bij de ontwikkeling van producten en innovaties van Zwitserse kwaliteit. Vele jaren kunnen ze met trots zeggen dat ze met deze inzet als winnaar uit de diverse wedstrijden en internationale skitests komen.

De Stockli ingenieurs en ontwerpers uit centraal Zwitserland zetten zich met passie in voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe ski technologieën, geometrieën en ontwerpen. Alleen al in Malters (LU) worden jaarlijks 60.000 paar Stockli Skies met de hand vervaardigd.

Er wordt met hart en ziel gewerkt aan het slijpen en testen van de ski’s, totdat de compromisloze Zwitserse kwaliteit is bereikt. Dit is zichtbaar en voelbaar in elk handgemaakt model en dit maakt ze tot winnaars skies.

Om de top van de wereldbeker te bereiken zijn er veel mankracht, materiaal en testruns nodig die tot in detail worden geanalyseerd en geëvalueerd. De verkregen gegevens en de kennis uit dit grondwerk vloeien vervolgens over in de normale Stockli ski-productie. U als klant profiteert van de ervaring één-op-één.

De Stockli ski modellen lijn

Laser Fis: Om succes te boeken, moet innovatieve technologie worden ontwikkeld waarmee skiërs die ene honderdste van een seconde kunnen winnen. De Ski World Cup staat voor skiers met de hoogste eisen en race ambities. Voor de professionals van morgen zijn Stockli’s junior skies 100% afgeleid van de FIS Laser lijn om jonge talenten naar de overwinning te helpen.

Laser Line: De tot in detail uitgewerkte, speciaal handgemaakte ski is altijd de beste keuze voor de meest uiteenlopende pisteomstandigheden. U als klant profiteert van deze technische innovaties die voortkomen uit de racesport onder het motto: Created by winners for Winners.

Stormrider: Zonder beperking freeriden. Welke skiër droomt niet van ongerepte pistes die wachten om bedwongen te worden. De Stormriders zorgen voor onbeperkt skiplezier in de poedersneeuw en met de Stockli toermodellen is het klimmen een soepel koud kunstje.

Patrick Rademaker

Voor meer informatie:

Bel met Patrick 06-12358596