De introductie van Zai Skies in Nederland

De naam Zai komt van het Romaanse woord “taai”. Het symboliseert doorzettingsvermogen en tijdloosheid. Zai skiesbewandelt consequent zijn eigen paden, met de constructie, het materiaal en de fabricage. Bij de productie van een Zai ski staan factoren als tijd en inspanningen in dienst van de kwaliteit en de levensduur van het eindproduct.

Gefocust

Zai Skies concentreert zich op de hoogste kwaliteit en wil een ontwerp terugbrengen tot het noodzakelijke. De resultaten zijn ski producten met eenvoudige esthetiek die een ongeëvenaarde uitstraling weerspiegelen. Alles voor het bieden van een unieke ski-ervaring: gemakkelijker, vreugdevoller en met meer perfectie.

Als innovatieve skifabrikant sleutelt Zai Skies niet alleen voortdurend aan de optimalisering van hun producten, maar willen zij tegelijkertijd een eerlijke en motiverende skicultuur onder skiërs bevorderen. Skiën draait om de symbiose tussen mens, ski en natuur.

Compromisloos skiën

Zai Skies volgt noch trends, noch tradities. Zai Skies bewandelt zijn eigen wegen, zonder compromissen. Met innovatieve, creatieve constructieconcepten, nieuwe materiaalcombinaties en met een complexe afwerkingstechniek. Zelfs de machines in de fabriek zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de hoogste eisen, Zai Skies herdefinieert steeds opnieuw de grenzen van de moderne skifabricage.

Zai Skies plaatst de menselijke beweging in het middelpunt van zijn innovaties. Creatieve designconcepten, unieke materiaalcombinaties en doordachte productietechnieken bepalen de positie van de skiër op de ski. Het doel is altijd om de energiestroom te optimaliseren en een symbiose tussen mens, beweging en externe omstandigheden te creëren, waarbij skiërs worden aangemoedigd om grenzen te verkennen…

Zai skies zijn gemaakt van de beste materialen

Zai Skies is wereldwijd marktleider in het gebruik van nieuwe en revolutionaire materialen tijdens het skifabricageproces. Veel van de materialen die gebruikt worden, zijn door Zai Skies ontwikkeld en gepatenteerd. Breek een ski van Zai Skies open (niet zo eenvoudig!) en men vindt zeer veel verschillende exotische materialen zoals graniet, cederhout, gevulkaniseerd rubber, vilt of vlas. Zai Skies combineert deze op een innovatieve manier en bereikt zo een niveau in termen van kwaliteit, gebruik en duurzaamheid, dat veel hoger is dan de eigenschappen van een conventionele ski.

Top kwaliteit skies

Wie Zai Skies koopt, koopt ook een levenshouding. Het bouwen van duurzame producten is daar een essentieel onderdeel van; skiprestaties en duurzaamheid staan niet haaks op elkaar. Bovendien wil Zai Skies niet alleen voldoen aan de eisen van klanten, Zai Skies wil deze overtreffen. Het is de Zai manier om op een transparante, begrijpelijke en verantwoorde manier vooruit te gaan, altijd een stap verder. Zai is willen innoveren en implementeren zonder de pretentie representatief te zijn. Uitgaan van je eigen kracht, Zai Skies wil de prestaties en het design optimaliseren door hoogwaardige materialen te integreren. Niet geheimzinnig doen; Zai Skies wil transparant zijn en innovatie aanmoedigen voor een perfecte ski beleving.

Skiërs hebben de mogelijkheid om de Zai ski cultuur te beleven. De besneeuwde bergen, jij, de ski en de beweging…

Meer informatie?

Neem contact op met Patrick 06-12358596