Skischoenen op maat:

Skicenter Edelweiss heeft voor u
de passende oplossing.

Bedankt dat u voor Skischoenen op maat heeft gekozen van Skicenter Edelweiss

De skischoen is het belangrijkste uitrustingsstuk dat een skiër kan bezitten, een skischoen moet comfort bieden en tegelijkertijd controle bieden. De skischoen stuurt alle bewegingen en energie van de skiër naar de ski, terwijl de skischoen ook het gedrag en karakter van de ski doorgeeft aan de skiër. Elke individuele voet is uniek. Zelfs de lengte en het volume van de ene voet verschilt vaak met dat van de andere voet.

Naast de complexiteit van de grote variatie in voet vormen en voetvolumes is een skischoen eigenlijk een plastic container die gemiddeld een beperkt aantal dagen per jaar aan een voet zit. Dergelijke complexiteit om elke individuele voet te laten passen in een massa product, zoals een skischoen, vraagt om een grondige analyse. Skicenter Edelweiss met zijn gespecialiseerde bootfitter heeft de benodigde kennis en apparatuur om de juiste skischoen aan elke individuele voet aan te passen en deze skischoenen op maat te leveren.

Hoe maak je skischoenen ècht comfortabel?

In principe moet een skischoen zo comfortabel mogelijk en zo strak als nodig passen. Bij Skicenter Edelweiss sluiten we geen compromissen tussen prestaties en comfort, ze gaan hand in hand. De zoektocht naar ondersteuning en precisie stroomt door onze aderen. De crux is de wrijvingsverbinding tussen voet en binnenschoen met de schaal. Als er geen stabiliteit is, dan werkt het hele skischoen systeem niet meer. Dit betekent dus dat u beter kunt skiën met een echt goed passende op maat gemaakte skischoen.

Skischoenen kopen, hoe werkt het bij Skicenter Edelweiss?

Als u het voorgaande gelezen heeft zal u begrijpen dat door de complexe voet/skischoen materie wij geen skischoenen willen verkopen via het web of in onze webwinkel. Bij Skicenter Edelweiss gaan we voor persoonlijke aandacht en dit verloopt op basis van een afspraak. Wij reserveren tijd voor u in onze agenda. De tijd die we ervoor nemen is 2 tot 3 uur per klant voor het meten, analyseren, bewerken en aanpassen van uw skischoenen. We starten iedere sessie met een uitgebreide houding- en voetenanalyse. Uiteraard mixen wij de door u aangeleverde ski input met onze bevindingen. Op basis van deze analyses geven wij u een advies voor het aanschaffen van de juiste skischoenen. Indien noodzakelijk gaan we daarna starten met het bootfitten van de skischoen. Met op maat gemaakte skischoenen vind je de perfecte combinatie tussen onze knowhow en de gemeenschappelijke zoektocht naar efficiëntie, kracht en performance tijdens het skiën, met respect voor pasvorm en comfort.

Skischoenen kopen, hoe werkt het bij Skicenter Edelweiss

Als u het voorgaande gelezen heeft zal u begrijpen dat door de complexe voet/skischoen materie wij geen skischoenen willen verkopen via het web of in onze webwinkel. Bij Skicenter Edelweiss gaan we voor persoonlijke aandacht en dit verloopt op basis van een afspraak. Wij reserveren tijd voor u in onze agenda. De tijd die we ervoor nemen is 2 tot 3 uur per klant voor het meten, analyseren, bewerken en aanpassen van uw skischoenen.

We starten iedere sessie met een uitgebreide houding- en voetenanalyse. Uiteraard mixen wij de door u aangeleverde ski input met onze bevindingen. Op basis van deze analyses geven wij u een advies voor het aanschaffen van de juiste skischoenen. Indien noodzakelijk gaan we daarna starten met het bootfitten van de skischoen. Met op maat gemaakte skischoenen vind je de perfecte combinatie tussen onze knowhow en de gemeenschappelijke zoektocht naar efficiëntie, kracht en performance tijdens het skiën, met respect voor pasvorm en comfort.

Momenteel werken wij met 3 fabrikanten die samen een grote selectie en onderscheidende modellen collectie hebben, deze fabrikanten zijn:

Voor meer informatie:

Bel met Patrick 06-12358596