Tevreden klanten

Anna Jochemsen

Anna Jochemsen

Paralympisch Alpine Skiër

Aanbeveling van Anna Jochemsen

Al jaren laat ik mijn skischoen aanpassen door Patrick. Voor mij als wedstrijdskiër is het belangrijkste dat hij veel weet over skitechniek en lichaamsbewegingen. Patrick kijkt echt naar mijn houding en skitechniek. Omdat ik op één been ski is mijn balans en gewichtsverdeling anders in de skischoen dan bij mensen met twee benen. Patrick kan goed out-of-the-box denken en probeert nieuw dingen. Dankzij zijn aanpassingen heb ik stappen kunnen maken in mijn skitechniek. Elk jaar kijkt Patrick naar mijn videobeelden om te kijken hoe aanpassingen aan de schoen verbeteringen kunnen brengen. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en houdt de World Cup skiërs in de gaten. Hij neemt de tijd en haalt alles uit de kast om mij de beste schoen mee te geven.

En natuurlijk past Patrick de schoen zo aan dat het ook nog comfortabel skiet! Dus zowel als recreatieve en als wedstrijdskiër ben je bij Patrick aan het goede adres.

Stel een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.